pozyczki prywatne chwilowki

 

 

 

 

 

 

 


Polityka prywatności


Dbamy o Twoją prywatność. Chronimy Twoje dane.

1. Informacje ogólne
Chronimy prywatność osób odwiedzających naszą witrynę internetową na zasadach określonych w Ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926 ze zm) zwaną dalej "Ustawa".
Prosimy o zapoznanie się z zasadami, według których przetwarzamy Państwa dane osobowe.

2. Informacje uzyskiwane o użytkowniku
Udostępniają nam Państwo wyłącznie te dane, które posłużą nam do świadczenia żądanej usługi. Państwa dane osobowe nie są przez nas gromadzone i przechowywane. Dane te są usuwane z bazy danych serwisu w ciągu 24h.
Użytkownik wyraża zgodę na otrzymanie wiadomości mailowej z ofertą oraz innymi propozycjami pożyczki.
Dane wpisywane przez Państwa w formularzu online chronione są poprzez szyfrowanie z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer).

3. Ujawnianie danych użytkownika osobom trzecim
Państwa dane mogą zostać ujawnione osobom, które kontaktują się w sprawie udzielenia informacji o naszej ofercie. Państwa dane nie zostaną ujawnione żadnym innym osobom, o ile nie będzie to wymagane obowiązującymi przepisami prawa lub o ile nie zostanie zawarta stosowna umowa gwarantująca ochronę Państwa praw.

4. Google Analytics
Ta strona używa Google Analytics oraz innych narzędzi analitycznych, które pomogą w zbadaniu, jak użytkownicy korzystają z tej witryny. Narzędzia te wykorzystują "ciasteczka" (ang. cookies), które są plikami tekstowymi zapisywanymi na Państwa komputerze w celu zbierania standardowych informacji o logowaniu oraz zachowaniach użytkowników. Dane te są całkowicie anonimowe. Ciasteczka nie Państwa adresu email, czy też dotyczących Państwa danych osobowych. Informacje, jakie ciasteczka generują o Państwa aktywności na stronie (włącznie z Państwa adresem IP) są przesyłane do Google. Informacje te są następnie wykorzystywane do oceny sposobu korzystania ze strony przez użytkownika oraz do opracowania raportów statystycznych dotyczących aktywności na stronie. Nasz witryna nigdy nie użyje wspomnianych wyżej narzędzi analitycznych (nie pozwoli na to również osobom trzecim) w celu śledzenia lub zbierania danych osobowych osób odwiedzających witrynę. Google nie będzie łączył Twojego adresu IP z innymi danymi, jakie posiada. Ani www.bardzoszybkapozyczka.pl ani Google nie będą łączyć ani próbować łączyć adresu IP z danymi użytkownika komputera. Nie będziemy łączyć danych zebranych na tej stronie z żadnymi danymi osobowymi z innych źródeł, o ile wspomniane wyżej informacje nie zostaną jawnie zamieszczone przez ich właściciela. Można zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej, aby dostawać powiadomienia kiedy otrzymują Państwo ciasteczka lub żeby blokowała wysyłanie ciasteczek. Należy jednak pamiętać, że blokując ciasteczka pozbawiają się Panstwo pewnych funkcjonalności, jakie możemy zaoferować, kiedy odwiedźcie naszą stronę.

5.Dostęp do danych. Modyfikacja. Usunięcie.
Klient korzystający z usług serwisu www.pozyczkioprywatnechwilowki.pl ma możliwość kontaktu z administratorem w celu modyfikacji, wyglądu lub usunięcia danych przetwarzanych przez nasz serwis. W tym celu należy skontaktować się pod adresem mailowy administratora serwisu: szybkapozyczkabezbiku@gmail.com

6. Osoby nieletnie
Z niniejszej witryny korzystać mogą wyłącznie osoby, które ukończyły 18 lat. Korzystanie z witryny przez osoby niepełnoletnie jest zabronione.
Zastrzegamy możliwość zmiany Polityki prywatności poprzez opublikowanie aktualnej treści na tej stronie.



Szybki wniosek -
oddzwonimy natychmiast
Imię:
Nazwisko:
Telefon
(9 cyfr):
Kod pocztowy:
Mail:
PESEL:
Mam zly BIK


Chce zalozyc czyste konto z debetem



 

 

Współpracujemy z wieloma podmiotami - zaufaj nam a pomożemy Ci w uzyskaniu pożyczki
Warunkiem udzielenia pożyczki jest pozytywny wynik oceny zdolności kredytowej konsumenta. Ochronę ubezpieczeniową w ramach umowy Pakiet Medyczny dla Klientów Providenta świadczy AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A. Ochronę ubezpieczeniową w ramach umowy Pakiet Ochronny dla Klientów Providenta świadczy MetLife Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie i Reasekuracji S.A.

Oferta produktowa „Pożyczka na 48 miesięcy” obowiązuje od 29.11.2018 r. i dotyczy pożyczki oferowanej przez Internet spłacanej w 48 miesięcznych ratach w kwotach od 5.000 zł do 20.000 zł. Z oferty „Pożyczka na 48 miesięcy” mogą skorzystać wyłącznie Nowi klienci. Warunkiem udzielenia pożyczki jest pozytywny wynik oceny zdolności kredytowej konsumenta. Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 9,87%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 9100 zł, całkowita kwota do zapłaty 10.960,80 zł, oprocentowanie stałe 5%, całkowity koszt kredytu 1860,80 zł (w tym: prowizja 819,00 zł, odsetki 1.041,80 zł), 48 miesięcznych równych rat po 228,35 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 10.01.2019 r. na reprezentatywnym przykładzie Pożyczki na 48 miesięcy.

Oferta produktowa „Pożyczka Wynajmowana” obowiązuje od 18.07.2018 r. i dotyczy pożyczki w opcji na Konto/ w Gotówce spłacanej w pięciu miesięcznych ratach, w której spłata pożyczonej kwoty następuje w ostatniej, piątej racie. Z oferty „Pożyczka Wynajmowana” mogą skorzystać wyłącznie nowi klienci. Warunkiem udzielenia pożyczki jest pozytywny wynik oceny zdolności kredytowej konsumenta. Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 79,6%; całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) – 1900 zł; całkowita kwota do zapłaty – 2375 zł; oprocentowanie stałe – 0%; całkowity koszt kredytu – 475 zł (w tym: prowizja – 435 zł; opłata przygotowawcza – 40 zł; odsetki – 0 zł); 5 miesięcznych rat: 4 pierwsze miesięczne równe raty w wysokości 95 zł, ostatnia, 5. miesięczna rata w wysokości 1995 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 10.01.2019 r. na reprezentatywnym przykładzie Pożyczki Wynajmowanej.

Reprezentatywny przykład dla Pożyczki Dopasowanej tygodniowej w Gotówce:

Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 166,1%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 3 700 zł, całkowita kwota do zapłaty 6 232,62 zł, oprocentowanie stałe 10%, całkowity koszt kredytu 2 532,62 zł (w tym: prowizja 1 500,09zł, opłata przygotowawcza 40 zł, opłata za elastyczny plan spłat 642,91 zł, odsetki 349,62 zł), 60 tygodniowych rat równych w wysokości 103,88 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 10.01.2019 na reprezentatywnym przykładzie.

Reprezentatywny przykład dla Pożyczki Dopasowanej miesięcznej w Gotówce / na Konto:

Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 160,5%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 2 400 zł, całkowita kwota do zapłaty 3 882,35 zł, oprocentowanie stałe 10%, całkowity koszt kredytu 1 482,35 zł (w tym: prowizja 879,19 zł, opłata przygotowawcza 40 zł, opłata za elastyczny plan spłat 376,80 zł, odsetki 186,36 zł), 12 miesięcznych rat równych w wysokości 323,53 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 10.01.2019 na reprezentatywnym przykładzie.